May 16, 2024

Formel 1 er nirvana for alle som er interessert i motorsport. Her kjemper verdens beste bilførere mot hverandre i et heseblesende tempo.

Kjøringen er helt på kanten av hva fysikkens lover tillater. G-krefter som ville fått meg og deg til å nesten besvime gjennom hårnålssvinger, ut i rettstrekket over 300 km/t. Hør brølet fra motorene og bruset fra publikum når du nå har mulighet til å oppleve Formel 1 fra de aller beste plassene. Bestill f1-reiser online og få en magisk opplevelse.

Årets Formel1 sesong er den mest spennende på lange tider. Lewis Hamilton har vunnet 7 sammenlagtseire, mens i år blir han virkelig utfordret av den unge Max Verstappen, som virkelig har fått fart på bilen fra Red Bull. Nå har Mercedes og Hamilton fått sving på bilen og overtatt ledelsen i sammendraget. Ikke gå glipp av den uhyre spennende innspurten.

Å se Formel 1 på TV er en spennende opplevelse. Formel 1 live er likevel en helt annen og større opplevelse. Alle sansene tas i bruk i det du lukter gummien mot asfalt og hører hvinet fra motorene. Sirkuset rundt Formel 1, med alt det tekniske som foregår før og etter løp og publikum gjør Formel 1 til bilsportens største opplevelse.

 
Motorsport